Γερό μπάσιμο για Πέδρο από την Γιουνάιτεντ

Δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Πέδρο φαίνεται πως μπαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα του Ισπανού για να τον κάνει δικό της. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Γερό μπάσιμο για Πέδρο από την Γιουνάιτεντ

Ασταμάτητος φαίνεται πως είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ στο μεταγραφικό παζάρι. Ήδη η Γιουνάιτεντ έχει δαπανήσει ένα σωρό λεφτά για την απόκτηση μεγάλων παικτών όπως ο Σβαϊνστάιγκερ και ο Σναϊντερλέν, ωστόσο φαίνεται πως θέλει να προσθέσει ακόμη ένα γνωστό όνομα στη "μηχανή" της.

Ο Πέδρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ψηλά στη λίστα των "κόκκινων διαβόλων", με τον Ολλανδό τεχνικό να τον προορίζει μάλιστα και για την βασική ενδεκάδα στο 4-3-3 που θέλει να εφαρμόσει. Ο 27χρονος Ισπανός εξτρέμ υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τους "μπλαουγκράνα" στο οποίο μείωσε τη ρήτρα αποδέσμευσής του από τα 150.000.000 ευρώ στα 31.000.000 ευρώ, γεγονός που δείχνει πως δεν θα ήταν αρνητικός σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Σύμφωνα με τη βρετανική " Guardian" μάλιστα, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να διαθέσει αυτά τα χρήματα προκειμένου να κάνει δικό της τον Ισπανό, "κλέβοντάς" τον από την Τσέλσι η οποία επίσης τον διεκδικεί.

Διαβάστε ακόμη:

Με το δεξί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φαν Χάαλ σε δημοσιογράφο: "Γράφεις σκουπίδια!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK