Η αλήθεια πίσω απ' το... όπλο του Στέρλινγκ σοκάρει

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι δέχθηκε δριμεία κριτική για το τατουάζ που "χτύπησε" στο δεξί του πόδι, επειδή απεικονίζει ένα πολεμικό όπλο. Ο ίδιος αναγκάστηκε να... ανοιχτεί δημοσίως και να αποκαλύψει την ανατριχιαστική-δραματική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την... έμπνευση (PHOTO).

Η αλήθεια πίσω απ' το... όπλο του Στέρλινγκ σοκάρει
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα βρετανικά Μέσα επιτίθενται με βαρύς χαρακτηρισμούς εις βάρος διασημοτήτων. Το έχουν κάνει πολλάκις στο παρελθόν και το επανέλαβαν ξανά. Αυτή τη φορά "στόχος" τους ήταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 23χρονος άσος εμφανίστηκε στη προπόνηση της εθνικής Αγγλίας με ένα μεγάλο τατού στο δεξί του πόδι που απεικόνιζε ένα πολυβόλο Μ16. Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι με αυτόν τον τρόπο προωθεί τη βία, ενώ άλλοι χαρακτήρισαν το θέαμα "αηδιαστικό" και "απαράδεκτο" για ένα δημόσιο πρόσωπο που θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο.

Η αλήθεια πίσω απ' το... όπλο του Στέρλινγκ σοκάρει

Ο Στέρλινγκ απηυδισμένος απ' τα όσα άκουσε, αναγκάστηκε να πάρει θέση δημοσίως και να αποκαλύψει μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο instagram το συγκλονιστικό υπόβαθρο του τατουάζ και τον συμβολισμό του.

" Όταν ήμουν δύο ετών ο πατέρας μου σκοτώθηκε από πυροβολισμούς κι εγώ υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην αγγίξω ποτέ στη ζωή μου όπλο. Επίσης σουτάρω με το δεξί πόδι, οπότε το τατουάζ αυτό έχει βαθύτερο νόημα".

Η αλήθεια πίσω απ' το... όπλο του Στέρλινγκ σοκάρει

News 24/7

24MEDIA NETWORK