Διέψευσε τον Σέλουκ και μετά... ανασκεύασε ο Τουρέ

Απάντηση σε όσα ακούστηκαν περί αποχώρησής του από την Μάντσεστερ Σίτι μετά από τις δηλώσεις του μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ στη "Sun" έδωσε μέσω του λογαριασμού στο στο twitter ο Γιάγια Τουρέ. Δείτε τι έγραψε.

Διέψευσε τον Σέλουκ και μετά... ανασκεύασε ο Τουρέ

Σαν βόμβα έσκασε την Τρίτη δια στόματος του μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ η είδηση πως ο Ιβοριανός άσος αισθάνεται πως δεν τον σέβονται στη Μάντσεστερ Σίτι, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμη και την αποχώρηση από τους "πολίτες". Έτσι τουλάχιστον ανέφερε το ρεπορτάζ της "Sun".

Αρχικά ο 31χρονος μέσος έδειξε ότι δεν συμμερίζεται την άποψη του μάνατζερ του, σπεύδοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσω... twitter. Συγκεκριμένα έγραψε: "Παρακαλώ μην λαμβάνετε υπόψιν λέξεις που δεν προέρχονται από το στόμα μου. Κρίνετε την αφοσίωσή μου στην Μάντσεστερ Σίτι από τις εμφανίσεις μου".

Δείτε το "τιτίβισμά" του...

Αργότερα όμως και, προφανώς αφού μίλησε με τον εκπρόσωπό του, έσπευσε να ανασκευάσει ό,τι είχε γράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις του.

Στο πρώτο μήνυμά του σημείωσε ότι " ο μάνατζέρ μου προσπαθούσε να σημειώσει κάτι για λογαριασμό μου, αστειευόμενος. Μου φαίνεται σημαντικό να κάνω μία δήλωση, θα το πράξω".

Λίγα λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την στροφή 180 μοιρών, υποστηρίζοντας πως " ότι είπε ο Ντιμίτρι είναι αληθινά. Θα δώσω μια συνέντευξη μετά το Μουντιάλ για να εξηγήσω".

Διαβάστε ακόμη:

Σκέφτεται να αποχωρήσει από Σίτι ο Τουρέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK