Η φωτογραφία που έφερε την "κακοποίηση" του Στέρλινγκ!

Θύμα χυδαίας λεκτικής κακοποίησης έπεσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ από οπαδούς, μετά την επιλογή του να ανεβάσει φωτογραφία της κόρης του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Διαβάστε τι ακολούθησε στα social media.

Η φωτογραφία που έφερε την "κακοποίηση" του Στέρλινγκ!

Η πρώτη ημέρα στο σχολείο για κάθε παιδί αποτελεί γεγονός που φουσκώνει με υπερηφάνεια τον οποιοδήποτε γονιό και αυτό ίσχυσε και στην περίπτωση του Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram με την μικρή του κόρη Melody Rose που τη συνόδευε με τη φράση: "Πρώτα ημέρα στο νέο της σχολείο".

Δυστυχώς όμως βρέθηκαν αρκετοί ανεγκέφαλοι οπαδοί που θέλησαν να προβούν σε αθλιότητες, βρίζοντας τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό και ανεβάζοντας φωτογραφίες με "φίδια", θέλοντας έτσι να χαρακτηρίσουν τον παίκτη ελέω της επιλογής του το καλοκαίρι του 2015 να πάρει μεταγραφή από την Μάντσεστερ Σίτι στην Λίβερπουλ έναντι 48.000.000 λιρών.

Η φωτογραφία που έφερε την "κακοποίηση" του Στέρλινγκ!

Τα αρνητικά αυτά σχόλια προήλθε από μερίδα οπαδών της Λίβερπουλ που δεν του έχουν συγχωρήσει ακόμα πως λειτούργησε ως... επαγγελματίας και πήγε σε ομάδα που του προσέφερε περισσότερα χρήματα, ωστόσο βρέθηκαν και αρκετοί υποστηρικτές των "κόκκινων" που έστειλαν μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης στον παίκτη.

Το άσχημο είναι πως αυτές οι αθλιότητες εις βάρος του Στέρλινγκ δεν είναι κάτι το "νέο", αφου πρόσφατα η σύντροφός του αναγκάστηκε να κλείσει μία σελίδα της στα social media, με το ζευγάρι να δέχεται κατακλυσμό υβριστικών μηνυμάτων αλλά και θανατικών απειλών.

Η φωτογραφία που ανέβασε o Στέρλινγκ:

First day at her new school #MelodyRose

A photo posted by Raheem Sterling x (@sterling7) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK