Η ξεχωριστή αφιέρωση του Νταβίντ Σίλβα στον "πρωταθλητή" του

Το γκολ του Νταβίντ Σίλβα απέναντι στην Άρσεναλ δεν έκανε μονάχα το 3-0. Ήταν εξίσου ιδιαίτερο γιατί συνδυάστηκε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Νταβίντ Σίλβα στον "πρωταθλητή" του
AP PHOTO/TIM IRELAND

Πριν από ένα μήνα, και πιο συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Νταβίντ Σίλβα, "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για το πρόβλημα υγείας του νεογέννητου γιου του.

Με μια συγκινητική ανακοίνωση στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σίλβα γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό ότι το παιδί του γεννήθηκε πρόωρα και λόγω επιπλοκών δίνει καθημερινό αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. "Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που έχω λάβει αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, και τον σύλλογο που έδειξαν κατανόηση" τόνισε. "Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την γέννηση του γιου μου Ματέο, ο οποίος ήρθε στη ζωή πολύ πρόωρα και και δίνει καθημερινή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή"

Ένα μήνα μετά κι έπειτα από το νικηφόρο με σκορ 3-0 στον τελικό του Λιγκ Καπ, ο Ισπανός αφιέρωσε το τρίτο γκολ που πέτυχε στον μικρό του "πρωταθλητή", τον γιο του, Ματέο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK