Η Puma λέει "αντίο" στην Άρσεναλ, κερδίζει τη Nike και παίρνει τη Σίτι

Αλλάζει εμφανίσεις η Μάντσεστερ Σίτι και περνάει στην εποχή της Puma (σ.σ. η οποία "κόβει" την Άρσεναλ), καθώς το deal με τη Nike λήγει και δύσκολα θα ανανεωθεί. Προσοχή! Τα ποσά που θα διαβάσετε παρακάτω ζαλίζουν.

Η Puma λέει "αντίο" στην Άρσεναλ, κερδίζει τη Nike και παίρνει τη Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι μετατρέπεται σταδιακά σ' ένα από τα πιο εμπορικά κλαμπ παγκοσμίως και οι απαιτήσεις ως προς τις χορηγίες χτυπάνε... κόκκινο.

Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι "Πολίτες" ψάχνονται για νέο χορηγό στο ρουχισμό τους. Αυτή τη στιγμή την ομάδα του Πεπ ντύνει η Nike, προσφέροντας στο κλαμπ 18.000.000 λίρες το χρόνο.

Το deal, όμως, αυτό... πεθαίνει και στο "κόλπο" έχουν μπει κι άλλοι υποψήφιοι "κολοσσοί" για να φτιάξουν νέα φανέλα στη Σίτι. Αρχικά, "έπαιξε" η Under Armour ως νέος χορηγός του αγγλικού κλαμπ, αλλά με την προσφορά που φέρεται ότι είναι έτοιμη να κάνει η Puma, κανείς δεν έχει ελπίδα να πάρει τη δουλειά.

Κρατηθείτε...

Η Puma "τελειώνει" από την Άρσεναλ και διεκδικεί την Μάντσεστερ Σίτι δίνοντας κοντά στα 45.000.000 λίρες ετησίως! Εφόσον επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, τότε θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες του είδους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK