Κοσμοσυρροή στο Μάντσεστερ για Γκουαρδιόλα

O Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσιάστηκε με ιδιαίτερο τρόπο από την Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή (3/7) και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο των "πολιτών". Δείτε VIDEOS.

Κοσμοσυρροή στο Μάντσεστερ για Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσιάστηκε την Κυριακή (3/7) από την Μάντσεστερ Σίτι και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο των "πολιτών" που έδωσε το "παρών" στην fan zone που είχε δημιουργηθεί.

Μεταξύ άλλων, ο νέος προπονητής του βρετανικού συλλόγου δήλωσε: "Ευχαριστώ την Μάντσεστερ Σίτι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσουμε. Απέδειξα τι αξίζω στην Καταλονία και στη Γερμανία και τώρα θέλω να κάνω τους ανθρώπους της Σίτι υπερήφανους για τον τρόπο που παίζουμε".

Όσο για το όραμά του είπε: "Θα φτιάξουμε ένα ομαδικό πνεύμα. Μετά θα σκεφτούμε τις τακτικές. Θέλω να δημιουργήσω κάτι ιδιαίτερο. Ξέρω τους παίκτες, την ποιότητά τους. Πρέπει να μου τη δείξουν. Οι οπαδοί δεν έρχονται για να θυμούνται τι κάναμε στο παρελθόν. Ένα από τα όνειρά μου ήταν να παίξω εδώ ως παίκτης. Τώρα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK