Κόβει την... πίτσα ο Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα στη Μάντσεστερ Σίτι. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα, ακόμα και τις συνήθειες του φαγητού.

Σύμφωνα με τα θέλω του Καταλανού τεχνικού, οι ποδοσφαιριστές μετά τους εντός έδρας αγώνες θα γευματίζουν μαζί στους χώρους του Εtihad σε μία προσπάθεια αφενός να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ τους και αφετέρου να...ελέγχεται το μενού.

Επίσης ο Γκουαρδιόλα απαγόρευσε αυστηρά την πίτσα μετά τα ματς. Είθισται σε πολλές ομάδες οι ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν πίτσες στα αποδυτήρια, ο Πεπ όμως λέει ένα...βροντώδες όχι στο πρόχειρο φαγητό, ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το πως θα φανούν όλα αυτά στους ποδοσφαιριστές της Σίτι, ο Γκουαρδιόλα όμως είναι αποφασισμένος και ο λόγος του είναι συμβόλαιο. 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα