Μόνο το γήπεδο δεν... γκρεμίστηκε για μην νικήσει η Σίτι

Για 18 σερί ματς η Μάντσεστερ Σίτι κέρδιζε αλλά βρέθηκε η Κρίσταλ Πάλας να της βάλει... στοπ πριν την αυλαία του '17, έστω και με ισοπαλία 0-0. Τρεις σοβαρά τραυματίες αποχώρησαν από το γήπεδο, ενώ ο Μιλιβόγεβιτς παίρνει το βραβείο του μοιραίου. (VIDEO)

Μόνο το γήπεδο δεν... γκρεμίστηκε για μην νικήσει η Σίτι

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία στο 90' της αναμέτρησης Κρίσταλ Πάλας - Σίτι, καθώς δεν βρήκε δίχτυα στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Η Πάλας ναι μεν σταμάτησε το σερί των 18 νικών της ομάδας του Γκουαρντιόλα, σίγουρα όμως αν ο πρώην άσος του Ολυμπιακού σκόραρε τότε θα γραφόταν... ιστορία, καθώς θα έσπαγε το αήττητο των "Πολιτών"!

Για την ιστορία ο Σέρβος εκτέλεσε και ο Έντερσον είπε το μεγάλο "όχι".

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση... έπεσαν κορμιά, καθώς αποχώρησαν τραυματίες τρεις ποδοσφαιριστές και μάλιστα φάνηκε να έχουν πάθει σοβαρές ζημιές.

Πρώτος πέρασε εκτός ο Γκάμπριελ Ζεσούς, κλαίγοντας μάλιστα, ενώ στο τέλος του ματς ο Πάντσεον με σκληρό τάκλιν "έκοψε" στη μέση τον Ντε Μπράινε και στην ίδια τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Και την ώρα που στον αγωνιστικό χώρο του λονδρέζικου γηπέδου γινόταν "πόλεμος", Χόγκσον και Γκουαρντιόλα έκατσαν στο ίδιο πάγκο και συζητούσαν για το παιχνίδι...

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK