Χάνει το νέο της αστέρι η Σίτι

Δυσάρεστα τα νέα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σίτι, Γκάμπριελ Χεσούς, καθώς ο τραυματισμός που αποκόμισε στον αγώνα του πρωταθλήματος με την Μπόρνμουθ, είναι σοβαρός, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για απουσία τριών μηνών.

Χάνει το νέο της αστέρι η Σίτι

Οι φόβοι της Μάντσεστερ Σίτι για τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Γκαμπριέλ Χεσούς, στο ματς πρωταθλήματος με τη Μπόρνμουθ, δείχνουν να επιβεβαιώνονται. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, τραυματίστηκε στο 15ο λεπτό του αγώνα, και οι σημερινές εξετάσεις έδειξαν πως έχει σπασμένο το μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού.

Ο Χεσούς, αποτελεί το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Σίτι, (αποκτήθηκε τον Ιανουάριο) και ήδη είχε καταφέρει να γίνει παίκτης κλειδί για το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς σε 5 παιχνίδια σκόραρε 3 φορές.

Αν οι φόβοι επιβεβαιωθούν και ο Χεσούς μείνει 3 μήνες εκτός (το μέγιστο διάστημα απουσίας), θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα για τους “πολίτες”, καθώς παλεύουν ακόμα για το αγγλικό πρωτάθλημα βρισκόμενοι στη δεύτερη θέση, ενώ εκκρεμούν ακόμα τα διπλά παιχνίδια για το Champions League και το FA Cup.

News 24/7

24MEDIA NETWORK