Ντε Μπρούινε εξαετίας στην Μάντσεστερ Σίτι

Την απόκτηση του Κέβιν ντε Μπρούινε από την Βόλφσμπουργκ για τα επόμενα έξι χρόνια ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Σίτι.

Ντε Μπρούινε εξαετίας στην Μάντσεστερ Σίτι

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι επίσημα από την Κυριακή (30/8) ο Κέβιν ντε Μπρούινε, ο οποίος θα αγωνίζεται με τη φανέλα των "πολιτών" για τα επόμενα έξι χρόνια και θα φορά το νούμερο 17.

Ο 24χρονος Βέλγος πουλήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 από την Τσέλσι στη Βόλφσμπουργκ έναντι 25 εκ. ευρώ και την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Bundesliga, σημειώνοντας 10 γκολ και μοιράζοντας 20 ασίστ σε 34 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει τα βλέμματα σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο γερμανικός σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του περίπου 75.000.000 ευρώ, με τον Ντε Μπρούινε να αποτελεί την 4η... ηχηρή μεταγραφή της ομάδας του Πελεγρίνι μετά τους Στέρλινγκ, Ντελφ και Οταμέντι.

"Θέλω να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο ως παίκτης και πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι ότι στο τέλος της σεζόν θα είμαστε χαρούμενοι και ίσως θα έχουμε και μερικούς τίτλους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον σύλλογο, τους παίκτες και φυσικά τους οπαδούς", δήλωσε μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βέλγος.

Ο Ντε Μπρούινε έγινε η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου, μετά τον Άνχελ ντι Μαρία, ο οποίος μετακόμισε στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK