Ο Γκουαρδιόλα αρπάζει σούπερ ταλέντο από πρώην προπονητή του Ολυμπιακού!

Μετά από εισήγηση του Πεπ Γκουαρδιόλα η Μάντσεστερ Σίτι "χρυσώνει" ένα μεγάλο ταλέντο που αποκαλείται "νέος Πικέ" και τον παίρνει από τα χέρια πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού!

Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν πως του αρέσει να δουλεύει με νέους παίκτες και να τους βελτιώνει και στο πλαίσιο αυτό ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι έτοιμος για ένα ακόμα "χτύπημα", αυτή τη φορά από ένα ποδοσφαιρικό σπίτι που γνωρίζει σαν την... παλάμη του χεριού του.

Όπως αποκάλυψε η καταλανική "Sport, η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει -κατόπιν εισήγησης του προπονητή της- τον 16χρονο σέντερ μπακ Έρικ Γκαρσία, που θεωρείται από πολλούς ως ο "νέος Πικέ" καθώς και "μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Masia για το μέλλον".

Ο Γκουαρδιόλα αρπάζει σούπερ ταλέντο από πρώην προπονητή του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η Σίτι έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη για τριετές συμβόλαιο έναντι 1.000.000 ευρώ, με τον εκπρόσωπό του 16χρονου από την πλευρά του να έχει γνωστοποιήδη ήδη στον προπονητή της ομάδας Νέων της "Μπάρσα" πως ο Γκαρσία (έπαιξε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Cadete A) δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Καταλανούς.

Ποιος θα χάσει τον παίκτη αν τελικά μετακομίσει στο Μάντσεστερ και στην Σίτι; Ο Πεπ Σεγούρα, τον οποίο θυμόμαστε από το πέρασμά του από την Ελλάδα και το νταμπλ που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό στο φινάλε της σεζόν 2007-08, έχοντας αναλάβει υπηρεσιακός μετά τη φυγή του Τάκη Λεμονή στο δεύτερο πέρασμά του από τους Πειραιώτες.

Ο ΕΡΙΚ ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK