O Γκουαρντιόλα βρήκε τον "Ινιέστα" του στη Σίτι

Όπως συνέβη με τον Αντρές Ινιέστα στην Μπαρτσελόνα, έτσι και η Σίτι μέσω του Πεπ Γκουαρντιόλα δείχνει όλη την καλή διάθεση να προσφέρει συμβόλαιο ζωής σ' έναν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές άλφα ποιότητας που τίμησαν τα χρήματα των Αράβων.

Manchester City manager Pep Guardiola reacts during the English FA Cup semifinal soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Pep Guardiola AP IMAGES

Ο Νταβίντ Σίλβα, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το '19 με την αγγλική ομάδα, ωστόσο τα 31 του χρόνια συχνά πυκνά "αναγκάζουν" τους δημοσιογράφους να ρωτούν τους αρμοδίους αν προτίθενται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Ισπανό.

Ο καθ' ύλην αρμόδιος Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για το μέλλον του Νταβίντ Σίλβα και απάντησε ξεκάθαρα πως ο συμπατριώτης του είναι αυτός που θα επιλέξει αν θα μείνει ή θα φύγει από το "Έτιχαντ".

"Όπως ο Χαρτ, ο Κομπανί, ο Τουρέ και ο Αγκουέρο, έτσι και ο Σίλβα ανήκει στην ομάδα παικτών που ανέβασαν επίπεδο την ομάδα μας. Αυτός θα αποφασίσει αν θα μείνει ή αν θα φύγει..."

Επίσης, ο Πεπ τόνισε: "Είναι ένας σπέσιαλ ποδοσφαιριστής, διεκδικητής και μαχητής. Μου αρέσει το στυλ του και τον θέλω στην ομάδα μου..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK