Ο κατάσκοπος Μουρίνιο "μάτιασε" τον Γκουαρδιόλα!

Το γκολ του Ρούνεϊ κόντρα στην Σίτι δεν το πανηγύρισαν μόνο οι οπαδοί της Έβερτον που βρίσκονταν στις εξέδρες του "City of Manchester" αλλά και ο... κατάσκοπος Μουρίνιο (VIDEO)!

Manchester United manager Jose Mourinho watches from the stands during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United manager Jose Mourinho watches from the stands during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεμπέρδεψε από το απόγευμα του Σαββάτου με την 2η αγωνιστική περνώντας μάλιστα εντυπωσιακά από την έδρα της Σουόνσι (4-0) και κάνοντας το "2 στα 2" στην Premier League, οπότε ο Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε την ευκαιρία το βράδυ της Δευτέρας να ασχοληθεί με την... Σίτι του "άσπονδου φίλου του" Πεπ Γκουαρδιόλα.

Δεν το έκανε όμως μέσω τηλεόρασης αφού, απο τη στιγμή που οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ίδια πόλη, πήγε... ινκόγκνιτο στο "City of Manchester" και είδε από τις εξέδρες τον πρώην παίκτη του, Γουέιν Ρούνεϊ να "κόβει" δύο βαθμούς από μία εκ των συνδιεκδικητών του τίτλου!

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον "special one" στις εξέδρες και δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τόσο το καπέλο του όσο και το γεγονός ότι δεν έφερε γούρι στον... Γκουαρδιόλα!

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK