Ο πανηγυρισμός της χρονιάς ανήκει στον Μεντί!

Ο Μπεντζαμίν Μεντί υπέστη ρήξη χιαστών πριν από από 2 μήνες όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να τρέξει να πανηγυρίσει με... ένα πόδι τη γκολάρα του Στέρλινγκ κόντρα στην Σαουθάμπτον (VIDEO)!

Ο πανηγυρισμός της χρονιάς ανήκει στον Μεντί!

Τέτοια σκηνικά τα έχουμε συνδυάσει με κινηματογραφικές ταινίες όμως η Μάντσεστερ Σίτι έχει την τύχη να τα ζει στην πραγματικότητα τη φετινή σεζόν και να "τρελαίνει" τους οπαδούς της.

Αναφερόμαστε στο γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στην Σαουθάμπτον (95' 02'' για την ακρίβεια) το οποίο όχι μόνο χάρισε στους "πολίτες" την 12η σερί νίκη τους στην Premier League, νούμερο που συνιστά ρεκόρ στην ιστορία τους, αλλά που αποτέλεσε την αφορμή για να λάβει χώρα ο πιο τρελός πανηγυρισμός μέσα στο 2017...

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπεντζαμίν Μεντί, για τον οποίο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε 58.000.000 στην Μονακό για να τον πάρει το καλοκαίρι και που στάθηκε εξαιρετικά άτυχος αφού στις 27 Σεπτεμβρίου υπέστη ρήξη χιαστών που θα τον κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα εκτός δράσης.

Τι έκανε ο "θεότρελος" Γάλλος αριστερός μπακ; Αν και πατάει ουσιαστικά μόνο με το ένα πόδι, αμέσως μετά το γκολ του Στέρλινγκ έφυγε... σφαίρα για να πάει να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ "κυνηγούσε" τον σκόρερ για να βγάλει μαζί του selfie φωτογραφία εντός γηπέδου μέσα στο πανδαιμόνιο!

Το video με το σπριντ του τραυματία Μεντί κάνει το γύρο του διαδικτύου ενώ και η Μάντσεστερ Σίτι πήρε θέση μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter σχολιάζοντας με χιούμορ: "Ο Μπεντζαμίν Μεντί είναι τρελός. Έχει τραυματισμό που τον κρατάει έξω για έξι μήνες και τρέχει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK