Ο Σέλουκ "κάρφωσε" τον Γκουαρδιόλα

"Βόμβες" έριξε ο Ντιμίτρι Σέλουκ σε ραδιοφωνικό σταθμό. Αποκάλυψε πως ο Γκουαρδιόλα κατηγόρησε τον Τουρέ, όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα, πως πάει σε μία σκ#$@ ομάδα. Ποια ήταν αυτή η ομάδα; Η Μάντσεστερ Σίτι!

Τρεις σεζόν αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα ο Γιαγιά Τουρέ, όμως το καλοκαίρι του 2010 αποχώρησε από τον σύλλογο μιας και δεν ήταν από τις πρώτες επιλογές του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Έξι χρόνια αργότερα, ο δαιμόνιος μάνατζερ του Ντιμίτρι Σέλουκ αποκάλυψε λεπτομέρειες που έχουν σηκώσει μεγάλη συζήτηση στην Ισπανία. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαρκελώνης, έδωσε στεγνά τον Πεπ!

"Όταν ο Τουρέ αποφάσισε να έρθει στην Σίτι, ο Γκουαρδιόλα του είπε πως πηγαίνει σε μία σκ#$@ ομάδα! Τώρα ο Γκουαρδιόλα ήρθε σε αυτή την... σκ#$@ ομάδα. Του αρέσουν περισσότερο τα χρήματα από το ποδόσφαιρο", τόνισε ο μάνατζερ του Τουρέ.

Νωρίτερα ο Σέλουκ τα έχωσε ξανά στον Ισπανό τεχνικό λέγοντας πως διαλέγει εύκολες δουλειές.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα