Ο Σέλουκ βρήκε το τέλειο δώρο για τα γενέθλια του Τουρέ

Ο Γιαγιά Τουρέ γίνεται 34 ετών το Σάββατο (13/5) και ο μάνατζέρ του Ντιμίτρι Σέλουκ πρότεινε στους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι να του δείξουν την αγάπη τους πηγαίνοντας στο γήπεδο με συγκεκριμένο δώρο.

Manchester City's Yaya Toure, who scored both their goals, celebrates with his head coach Pep Guardiola after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester City's Yaya Toure, who scored both their goals, celebrates with his head coach Pep Guardiola after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Πριν από λίγα χρόνια ο Ντιμίτρι Σέλουκ είχε δημιουργήσει... διπλωματικό επεισόδιο στη Σίτι όταν είχε ισχυριστεί πως "οι ιδιοκτήτες του συλλόγου έφαγαν μία τούρτα 100 κιλών όταν η Σίτι κατέκτησε τον τίτλο της Premier League και δεν έσφιξαν καν το χέρι του Γιαγιά Τουρέ στα γενέθλιά του".

Τώρα εκείνη το περιστατικό έχει χαθεί στο παρελθόν και ελάχιστοι το θυμούνται, με τον ιδιόρρυθμο μάνατζερ του Ιβοριανού άσου να το επαναφέρει πάντως στο προσκήνιο εμμέσως, κάνοντας -μέσω συνέντευξης- προτροπή στους οπαδούς των "πολιτών" να τιμήσουν τον παίκτη που ανήμερα του αγώνα με την Λέστερ θα κλείσει τα 34 του χρόνια.

"Οι οπαδοί της Σίτι θα πρέπει όλοι να φέρουν κομμάτια τούρτας για να δείξουν στον Γιαγιά πόσο πολύ τον αγαπούν. Φαίνεται πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν του Γιαγιά στην Σίτι και νομίζω ότι αξίζει ένα ξεχωριστό αντίο από τον κόσμο του Μάντσεστερ.

Αυτό που συνέβη πριν τρία χρόνια ήταν ένα αστείο που παρεξηγήθηκε (σ.σ. αναφέρεται στις δηλώσεις του περί τούρτας). Νομίζω πως όλοι θα γελάσουν το Σάββατο αν οι οπαδοί του φέρουν ένα κομμάτι τούρτας για τα γενέθλιά του.

Ο Γιαγιά αγαπάει την Σίτι και αγαπάει και τους φιλάθλους. Όταν ήρθε στην ομάδα, η Σίτι μπορούσε μόνο να ονειρευτεί την Premier League και τη συμμετοχή της στο Champions League και αυτός έκανε εκείνα τα όνειρα πραγματικότητα", δήλωσε ο Ουκρανός μάνατζερ με συνέντευξή του στην αγγλική "Mirror".

News 24/7

24MEDIA NETWORK