Ο Τουρέ ζήτησε συγγνώμη στον Γκουαρδιόλα μέσω Facebook!

Ο Γιαγιά Τουρέ έτεινε χείρα φιλίας στον Πεπ Γκουαρδιόλα προκειμένου να ξαναβρεί θέση στην ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, ζητώντας συγγνώμη εκ μέρους του ίδιου αλλά και του μάνατζέρ του!

Ο Τουρέ ζήτησε συγγνώμη στον Γκουαρδιόλα μέσω Facebook!
© PA

Οι καυστικές δηλώσεις του Ντιμίτρι Σέλουκ εναντίον του Πεπ Γκουαρδιόλα στο ξεκίνημα της σεζόν "έκαψαν" τον Γιαγιά Τουρέ, με τον Καταλανό τεχνικό να βάζει στο "ψυγείο" τον Ιβοριανό άσο (έχει να παίξει από τα προκριματικά του Champions League τον περασμένο Αύγουστο) και να απαιτεί συγγνώμη από τον Ουκρανό μάνατζερ για να... αναθεωρήσει.

Η δήλωση μεταμέλεια δεν έγινε ποτέ από τον Σέλουκ όμως ο Τουρέ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ζητώντας συγγνώμη από τον προπονητή του μέσω γραπτής δήλωσής του στο Facebook, μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνει και τον εκπρόσωπό του...

Ο Τουρέ ζήτησε συγγνώμη στον Γκουαρδιόλα μέσω Facebook!
© GRAHAM CHADWICK

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη - εκ μέρους του εαυτού μου και εκείνους που με εκπροσωπούν- στο προπονητικό τιμ και όλους όσοι δουλεύουν στο σύλλογο για παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Αυτές οι δηλωσεις δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις μου για το σύλλογο και τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτόν. Έχω μόνο σεβασμό για την Μάντσεστερ Σίτι και εύχομαι το καλύτερο για το σύλλογο.

Ο Τουρέ ζήτησε συγγνώμη στον Γκουαρδιόλα μέσω Facebook!
© PA

Είμαι γεμάτος υπερηφάνεια που έχω παίξει μέρος στην ιστορία του συλλόγου και θέλω να βοηθήσω την Σίτι να πετύχει ακόμα περισσότερα πράγματα. Ζω για να παίζω ποδόσφαιρο και να ψυχαγωγώ τους φιλάθλους.

Θέλω επίσης εδώ να ευχαριστήσω τους οπαδούς για τα μηνύματά τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου", έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Θεός ο Γκουαρδιόλα, σκυλιά οι παίκτες του"
Σέλουκ σε Γκουαρδιόλα: "Στην Μπάγερν θα πετύχαινε και ο παππούς μου"
Ο Σέλουκ "κάρφωσε" τον Γκουαρδιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK