Ο Ζιντάν κάνει... δώρο ποδοσφαιριστή του στον Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα προσθέσει περισσότερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή της Σίτι. Πώς συνδέεται το όνομα του Ίσκο και με ποιον τρόπο ο "Ζιζού" τον σπρώχνει προς... Μάντσεστερ μεριά;

Ο Ζιντάν κάνει... δώρο ποδοσφαιριστή του στον Γκουαρδιόλα
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει βγει από νωρίς για "ψώνια", αφού σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το Νησί, ο Ισπανός προπονητής "καίγεται" για ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να προσθέσει αυτό το... κάτι που λείπει από το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, Κέβιν Ντε Μπράινε και Νταβίντ Σίλβα.

Μετά τα... ναυάγια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τις περιπτώσεις του Αλέξις Σάντσες, που κατέληξε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Αλγερινού Ριγιάντ Μαχρέζ, που τελικά παρέμεινε στην Λέστερ, ο Γκουαρδιόλα έχει στρέψει την προσοχή του σε μια αγορά που γνωρίζει καλύτερα από όλες: την ισπανική.

Πιο συγκεκριμένα, ο 47χρονος τεχνικός, έχει βάλει στο "μικροσκόπιο" την περίπτωση του επιθετικού μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίσκο, και έχει καταλήξει πως αυτός είναι ο "εκλεκτός" για να πλαισιώσει ιδανικά το κέντρο των "Πολιτών".

Ο 25χρονος διεθνής Ισπανός, που στο παρελθόν έχει πει δύο φορές "όχι" σε μετακίνησή του στο Μάντσεστερ, αυτή τη φορά φαίνεται πως είναι πρόθυμος να κάνει την μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του. Ο λόγος που μοιάζει να τον ωθεί προς αυτή την επιλογή είναι ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής που του έχει δοθεί φέτος από τον Ζινεντίν Ζιντάν, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί κάθε φορά που πατάει χορτάρι.

Ο Ίσκο έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν μόλις 25 φορές, τις επτά, μάλιστα, ως αναπληρωματικός, γεγονός που δεν τον ικανοποιεί καθόλου, αφού ο "Ζιζού" δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη στον Κροάτη, Ματέο Κόβασιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK