Όχι μόνο ο Ρούνεϊ: μεθυσμένος και ο Γκουαρδιόλα!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα όχι μόνο τάχτηκε στο πλευρό του Ρούνεϊ αλλά παραδέχτηκε πως και εκείνος είχε μεθύσει όταν ήταν παίκτης! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όχι μόνο ο Ρούνεϊ: μεθυσμένος και ο Γκουαρδιόλα!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα εδώ και λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι μέθυσε στο ξενοδοχείο της εθνικής Αγγλίας πριν το διεθνές φιλικό των "λιονταριών" με την εθνική Ισπανίας και δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμα και για ενδεχόμενη απόφαση της αγγλικής ομοσπονδίας να του πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Την ώρα ωστόσο που αρκετά ΜΜΕ έχουν σπεύσει να καταδικάσουν την ενέργεια του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπάρχει και "κόσμος" που μπορούν να αντιληφθούν τη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται ο παίκτης και τον στηρίζουν 100%.

Όχι μόνο ο Ρούνεϊ: μεθυσμένος και ο Γκουαρδιόλα!

Το απόγευμα της Πέμπτης ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ που δήλωσε ευθαρσώς πως στην εποχή του "υπήρχαν παίκτες που έπιναν σαν διάβολοι και κάπνιζαν σαν τρελοί" ενώ την Παρασκευή ύψωσε ασπίδα προστασίας πάνω από τον 31χρονο άσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα!

"Την εποχή που έπαιζα ποδόσφαιρο είχα υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα και μερικές φορές ήμουν και εγώ μεθυσμένος. Ήμουν τυχερός που δεν υπήρχαν φωτογραφίες.

Όχι μόνο ο Ρούνεϊ: μεθυσμένος και ο Γκουαρδιόλα!

Εσείς (οι δημοσιογράφοι) μεθάτε επίσης. Εγώ ήμουν υπεύθυνος, εσείς είστε υπεύθυνοι, ο Γουέιν είναι υπεύθυνος επίσης. Δεν νομίζω πως έχει κάποια δουλειά η ομοσπονδία.

Είμαστε άνθρωποι, είμαστε αρκετά μεγάλοι για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Πρόκειται όμως για την ιδιωτική ζωή κάποιου και πρέπει να έχετε απόλυτο σεβασμό σε αυτό που κάνουν οι άλλοι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, για να συμπληρώσει με νόημα:

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 15: Josep Guardiola, Manager of Manchester City reacts during the Premier League match between Manchester City and Everton at Etihad Stadium on October 15, 2016 in Manchester, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 15: Josep Guardiola, Manager of Manchester City reacts during the Premier League match between Manchester City and Everton at Etihad Stadium on October 15, 2016 in Manchester, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images) GETTY IMAGES

"Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι κάνουν σχόλια για την ιδιωτική μου ζωή, δεν πρόκειται να σχολιάσω την ιδιωτική ζωή άλλων ανθρώπων.

Έχω πολύ σεβασμό για τον Γουέιν Ρούνεϊ, για την καριέρα του αλλά και ως άνθρωπο. Η ιδιωτική ζωή είναι ιδιωτική, δεν υπάρχουν σχόλια. Εγώ έχω την ευθύνη των πράξεών μου, όχι η Μάντσεστερ Σίτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φανατικά υπέρ του... μεθυσμένου Ρούνεϊ ο Κλοπ!
Ο Ρούνεϊ δεν είχε τι να πει. Απολογήθηκε άλλος γι' αυτόν...
Οι ντροπιαστικές φωτογραφίες του μεθυσμένου Ρούνεϊ!
O μεθυσμένος Ρούνεϊ σόκαρε πελάτες ξενοδοχείου

News 24/7

24MEDIA NETWORK