Παρολίγον γκέλα: 17χρονος πήγε να βάλει τη Σίτι σε μεταγραφικούς μπελάδες!

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της απαγόρευσης μεταγραφών, έπειτα από προσφυγή που κατέθεσε η Βελέζ για τα... μάτια του 17χρονου Μπέντζαμιν Γκαρέ. Πώς κατάληξε τελικά η υπόθεση; Διαβάστε το στόρι!

Παρολίγον γκέλα: 17χρονος πήγε να βάλει τη Σίτι σε μεταγραφικούς μπελάδες!
AP PHOTO/MARK ZALESKI

Το καλοκαίρι του 2016, η Μάντσεστερ Σίτι ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον 15χρονο, τότε, Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Βελέζ Σάρσφιλντ, Μπέντζαμιν Γκαρέ, ο οποίος θεωρούνταν από τα πιο "hot" ονόματα της ηλικίας του.

Δύο χρόνια μετά, η υπόθεση αυτή επρόκειτο να βάλει τους "πολίτες" σε σοβαρούς μπελάδες, καθώς σύμφωνα με την "Daily Mirror" η ομάδα της Αργεντινής κατήγγειλε τη Σίτιγια παράνομη προσέγγιση του παίκτη, και προσέφυγε στο CASζητώντας δικαίωση.

Η απόφαση, όμως, δικαίωσε τους πρωταθλητές Αγγλίας, αφού το ανώτατο δικαστήριο έριξε στο... κενό τις όποιες εις βάρος τους "παρατυπίες" στην όλη υπόθεση.

Η Μάντσεστερ Σίτι, εν τέλει δεν θα έχει την μοίρα της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίες είχαν τιμωρηθεί για τον ίδιο λόγο με απαγόρευση μεταγραφών για έναν ολόκληρο χρόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK