Τον σταρ της Τότεναμ θέλει ο Γκουαρδιόλα

Η Σίτι... παλεύει ακόμα για την έξοδό της στην Ευρώπη και ο Γκουαρδιόλα προσπαθεί να "κερδίσει" κάτι από μία κατά τα άλλα μέτρια χρονιά. Οι "πολίτες", όπως είναι φυσικό, θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, με το νούμερο ένα στόχο τους να αποκαλύπτεται δια στόματος... Τσάβι!

Manchester City manager Pep Guardiola applauds at the end of the English FA Cup semifinal soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, April 23, 2017. Arsenal won 2-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Manchester City manager Pep Guardiola applauds at the end of the English FA Cup semifinal soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, April 23, 2017. Arsenal won 2-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Τα... πετροδόλαρα της Σίτι φαίνεται πως ούτε φέτος έχουν πιάσει τόπο, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει κάποιον τίτλο, ενώ βρίσκεται μόλις στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (οδηγεί στα προκριματικά του Champions League).

Ο Ισπανός προπονητής σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα, έχοντας στη... λίστα του διάφορα δυνατά ονόματα της αγοράς. Το Νο 1; Το αποκάλυψε ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι. " Μίλησα με τον Πεπ και ξέρω πως θέλει να αποκτήσει Άγγλους παίκτες. Αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος Άγλλος εκεί είναι ο Ντέλε Άλι. Βλέπουμε έναν εξαιρετικό παίκτη. Είναι ο τύπος του παίκτη που αρέσει στον Πεπ, ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού του".

Ο Άλι, που έφτασε στην ομάδα του Λονδίνου το 2015 με μόλις 5 εκατομμύρια λίρες, αποτελεί αναμφισβήτητα ένα "καυτό όνομα" στην Αγγλία και όχι μόνο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς το νεαρό της ηλικίας του (21 ετών).

Για να πείσει κανείς βέβαια τον Ποτσετίνο να τον παραχωρήσει χρειάζεται πολλά χρήματα, αλλά απ' αυτό άλλο τίποτα η Σίτι.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK