Πρόταση 42.000.000 ευρώ από Μάντσεστερ Σίτι για Μάντζουκιτς

Μία πρόταση που δεν μπορεί να... αρνηθεί έχει στα χέρια της η Ατλέτικο Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Μάριο Μάντζουκιτς.

Πρόταση 42.000.000 ευρώ από Μάντσεστερ Σίτι για Μάντζουκιτς

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης "Cadena Ser", η πρόταση αγγίζει τα 42.000.000 ευρώ και αφορά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι "πολίτες" αντιμετωπίζουν επιθετικό πρόβλημα μετά από την παραχώρηση του Άλβαρο Νεγρέδο στη Βαλένθια ως δανεικός και τους συνεχείς τραυματισμούς των Σέρχιο Αγκουέρο και Στέβαν Γιόβετιτς, μένοντας μόνο με τον Έντιν Τζέκο στην κορυφή και τον 18χρονο Χοσέ Άνχελ Πόθο.

Ως εκ τούτου, απευθύνθηκαν στους πρωταθλητές Ισπανίας, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν για ακόμα μία σεζόν τον βασικό επιθετικό τους.

Ο Κροάτης φορ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου έναντι 22.000.000 ευρώ και σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 14 τέρματα, αναπληρώνοντας επάξια το κενό του Ντιέγκο Κόστα.

Η διαφαινόμενη επιστροφή του Φερνάντο Τόρες στο "Βιθέντε Καλδερόν" σε συνδυασμό με τα τεράστια χρέη των "ροχιμπλάνκος" αναγκάζουν τους διοικούντες τον σύλλογο να αναλογιστούν σοβαρά οποιαδήποτε πρόταση ακόμα και για κομβικούς ποδοσφαιριστές τους.

Εάν ευσταθεί η πληροφορία που μετέδωσαν οι Ισπανοί, τότε η Ατλέτικο αναμένεται να αποδεχθεί την προσφορά των πρωταθλητών Αγγλίας για τον 28χρονο διεθνή άσο, έχοντας στο ρόστερ τους Ραούλ Γκαρθία, Ραούλ Χιμένες και Άνχελ Κορέα για να αναπληρώσουν (μαζί με τον Τόρες) το κενό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK