"Σφήνα" της Σίτι για Ράμος

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Σίτι προστέθηκε στους μνηστήρες για την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Σφήνα" της Σίτι για Ράμος
2014 GETTY IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της εφετινής μεταγραφικής περιόδου. Ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει δύο προτάσεις για την απόκτησή του, αλλά έχουν απορριφθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ζητάει 90.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα όμως με σημερινό (29/06) δημοσίευμα της "Mirror", οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν είναι οι μοναδικοί που ενδιαφέρονται, αφού κι η Σίτι φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι "πολίτες" παρακολουθούν την υπόθεση και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή ώστε να κινηθούν για την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού. Τα ποσά που προτίθενται να προσφέρουν, καθώς και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Παρόλα αυτά, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα, μετά την παραμονή του Μανουέλ Πελεγκρίνι, έχουν σκοπό να βάλουν... βαθιά το χέρι στην τσέπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK