Σκέφτεται να αποχωρήσει από Σίτι ο Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ νιώθει πως δεν τον σέβονται στο Μάντσεστερ και σκέφτεται έντονα την αποχώρησή του από την ομάδα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ, ενώ άφησε και υπόνοιες για επιστροφή του παίκτη στην Μπαρτσελόνα. Διαβάστε το στόρι.

Σκέφτεται να αποχωρήσει από Σίτι ο Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι. Αυτή η είδηση έσκασε σαν "βομβα" δια στόματος του μάνατζερ του παίκτη, Ντμίτρι Σέλουκ. Σύμφωνα λοιπόν με τον Σέλουκ, ο Τουρέ αισθάνεται πως δεν τον σέβονται στο Μάντσεστερ, μετά μάλιστα κι από όλα αυτά που έχει προσφέρει στην ομάδα.

Όπως ανέφερε στην αγγλική "Sun", "Ο Γιάγια είναι πολύ αναστατωμένος και σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που έγιναν και τον έχουν δυσαρεστήσει. Προς το παρόν όμως πρέπει να συγκεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κάτι ακόμα που δυσαρέστησε τον Τουρέ ήταν το γεγονός πως κανένας από τον σύλλογο δεν του ευχήθηκε "χρόνια πολλά" την ημέρα των γενεθλίων του, στις 13 Μαΐου, δύο μέρες δηλαδή μετά τη στέψη της Σϊτι ως πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Gnegneri Toure Yaya, Manchester City.
Gnegneri Toure Yaya, Manchester City. PA WIRE

Ο Σέλουκ πρόσθεσε: "Δεν καταλαβαίνουν πως τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν τις σχέσεις. Όλο αυτό δεν έχει να κάνει με πρόθεσή μου για νέο συμβόλαιο, έχει να κάνει με ανθρώπινες σχέσεις και οι Σϊτι έδειξε ότι δεν τον σέβεται. Επαναλαμβάνω, δεν έχει να κάνει για τα χρήματα. Στην πραγματικότητα, θα έπαιρνε και λιγότερα για να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα".

Όσον αφορά το θέμα των γενεθλίων του Τουρέ, ο μάνατζέρ του σχολίασε: "Αυτό που συνέβη την ημέρα των γενεθλίων του δείχνει έλλειψη σεβασμού. Μπορούν να λένε ότι θέλουν, ότι τον ξεχάσαμε και συγνώμη. Πως γίνεται να ξεχάσεις τον Γιάγια; Τον παίκτη που σε βοήθησε να πάρει δύο φορές το πρωτάθλημα; Αυτόν που σε βοήθησε να πάρεις και το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ;

Έπρεπε να του ευχηθούν. Όταν στις 11 Μαΐου κερδίζεις την Premier League και στις 13 κάνεις πάρτι να το γιορτάσεις και δεν εύχεσαι στον Γιάγια, τι άλλο θες;"

Σκέφτεται να αποχωρήσει από Σίτι ο Τουρέ
PHOTOGRAPH: PAUL ELLIS/AFP/GETTY

Η αλήθεια είναι πως ο Σέλουκ είχε αναφερθεί και στο παρελθόν σε δυσαρέσκεια του Τουρέ, κάνοντας τους "Πολίτες" να του προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Αν κάτι τέτοιο ισχύει και τώρα βέβαια, η Σίτι δεν είναι σε θέση εκ των πραγμάτων να αυξήσει τις απολαβές του παίκτη, μετά και τον πρόστιμο των 60.000.000 ευρώ που τις επιβλήθηκε για παραβίαση του Financial Fair Play της UEFA. Μένει λοιπόν να δούμε, αν αυτή τη φορά όλη η ιστορία είναι αληθινή, ή ένα ακόμα "κόλπο" του πανούργου, Ντμίτρι Σέλουκ.

Διαβάστε ακόμη:

Η ποινή για τη Σίτι: Στα 60.000.000 το πρόστιμο, 21 παίκτες την επόμενη σεζόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK