Στέρλινγκ: Συμφωνία Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι με ποσό "μαμούθ"

Σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό μέσο "Sky Sports" η Μάντσεστερ Σίτι έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Λίβερπουλ για τον Ραχίμ Στέρλινγκ η οποία έγινε δεκτή. Διαβάστε όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαφαινόμενου deal.

Στέρλινγκ: Συμφωνία Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι με ποσό "μαμούθ"

Το σήριαλ της μεταγραφής του Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Λίβερπουλ στην Μάντσεστερ Σίτι βαδίζει προς το φινάλε του. Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου βρετανικού μέσου " Sky Sports" η τρίτη πρόταση των "Πολιτών" για τον 20χρονο επιθετικό έγινε δεκτή από τους "reds".

Αυτή λοιπόν φτάνει τα 62.000.000 ευρώ, ενώ άλλα 7.000.000 ευρώ έχουν μπει σε μορφή μπόνους, εκτινάσσοντας το συνολικό ποσό της συμφωνίας κοντά στα 70.000.000 ευρώ. Αυτή η τελευταία πρόταση άφησε απόλυτα ικανοποιημένη τη διοίκηση της Λίβερπουλ, η οποία είχε ρίξει "πόρτα" στις προηγούμενες δύο προτάσεις που είχε δεχθεί από τη Σίτι.

Αρχικά οι "Πολίτες" είχαν προσφέρει 35.000.000, ενώ στη συνέχεια είχαν επανέλθει με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 50.000.000 ευρώ. Βλέποντας όμως πως η Λίβερπουλ ήταν αδιάλλακτη ανέβασαν κι άλλο την προσφορά τους ώσπου απέσπασαν το τελικό "ναι".

Από τη μεριά του ο νεαρός επιθετικός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μην ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του, προσποιούμενος δύο φορές τον άρρωστο. Να σημειωθεί επίσης πως ο Άγγλος ζήτησε και έμεινε εκτός της αποστολής της Λίβερπουλ που πετάει με προορισμό την Ταϊλάνδη για το φιλικό με τους Thai All Stars.

Απ' ότι φαίνεται όμως το σήριαλ του Στέρλινγκ θα τελειώσει σύντομα. Όσον αφορά τέλος το συμβόλαιο που θα του προσφέρει η Σίτι, αυτό αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τις 150.000 ευρώ τη βδομάδα που του είχε προσφέρει η Λίβερπουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK