Χαρτ: "Φανταστικός ο Μέσι, αλλά πιο δύσκολος ο Αγκουέρο"

Λίγες ημέρες μετά από την εκπληκτική εμφάνισή του απέναντι στην Μπαρτσελόνα και το ρεκόρ των 10 αποκρούσεων σε έναν αγώνα Champions League, ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ, "ξαναχτύπησε", αυτήν τη φορά υποστηρίζοντας ότι ο Σέρχιο Αγκουέρο είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από τον Λιονέλ Μέσι.

Χαρτ: "Φανταστικός ο Μέσι, αλλά πιο δύσκολος ο Αγκουέρο"

Ο διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας απέτρεψε τον αρχισκόρερ της Μπαρτσελόνα από το να σκοράρει στον αγώνα του "Καμπ Νόου" για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (του είχε πιάσει και πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι) και μάλιστα χαρακτήρισε "φαινόμενο" τον αντίπαλό του.

Παρ' όλα αυτά, δεν τον βάζει στην ίδια μοίρα με τον συμπαίκτη του: "Ο Μέσι είναι φανταστικός, αλλά ο Αγκουέρο είναι πιθανόν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει. Απλά γνωρίζει πώς να σκοράρει".

"Στην προπόνηση σε αφήνει άναυδο τις περισσότερες ημέρες. Ένα μακρινό διώξιμο μπορεί να μετατραπεί σε γκολ, γιατί έχει την ικανότητα να περάσει από πέντε ανθρώπους και να σκοράρει. Είναι πολύ φυσικός παίκτης".

"Υποστηρίζω τον Σέρχιο, διότι είναι ο παίκτης μου. Αλλά ο Μέσι είναι φαινόμενο. Είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω αντιμετωπίσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK