43 ευρώ το λεπτό ο Φαλκάο

Κάθε λεπτό που περνάει ο Ρανταμέλ Φαλκάο γίνεται πλουσιότερος κατά 43 ευρώ, σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

43 ευρώ το λεπτό ο Φαλκάο
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο είναι και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ την τελευταία στιγμή κατάφερε να κλείσει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Κολομβιανό επιθετικό της Μονακό, προσφέροντάς του ωστόσο ένα "σκασμό" λεφτά για να τον φέρει στο Μάντσεστερ.

43 ευρώ το λεπτό ο Φαλκάο
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Πιο συγκεκριμένα, ο Φαλκάο υπέγραψε συμβόλαιο με τους "κόκκινους διαβόλους" με εβδομαδιαίο μισθό που φτάνει τα 437.000 ευρώ! Αυτό σημαίνει πως μέσα σε ένα χρόνο θα έχει βάλει στην τσέπη του ένα ποσό κοντά στα 23.000.000 ευρώ.

Κάθε δευτερόλεπτο και ευρώ

Αν λάβουμε υπόψιν πως το συμβόλαιό του κυμαίνεται σε αυτά τα ποσά, τότε κάθε δευτερόλεπτο που περνάει ο Ρανταμέλ Φαλκάο γίνεται πλουσιότερος κατά περίπου 1 ευρώ, για κάθε λεπτό που περνάει παίρνει κοντά στα 43 ευρώ, κάθε ώρα μπαίνουν στο λογαριασμό του πάνω από 2.600 ευρώ, ενώ το μεροκάματό του φτάνει τα 62.500 ευρώ!

Αυτό σημαίνει πως ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ κατατάσσεται πρώτος στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μέχρι πρότινος στην κορυφή βρισκόταν το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Σαμουέλ Ετό στην ρωσική Ανζί που του απέφερε περίπου 20.000.000 ευρώ, ενώ στα ίδια ποσά κυμαίνεται κι αυτό που έχει υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε ακόμη:

Φαλκάο, ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία

Ανακοινώθηκε ο Φαλκάο

News 24/7

24MEDIA NETWORK