6 παίκτες που δεν έκαναν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Από τον Ντάνι Γουέλμπεκ στον Πολ Πογκμπά. Αυτοί είναι οι 6 ποδοσφαιριστές που δεν έκαναν στην Γιουνάιτεντ, ενώ στην επόμενη ομάδα που πήγαν έβγαλαν μάτια.

6 παίκτες που δεν έκαναν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν περάσει άπειροι παίκτες εκ των οποίων μερικοί από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει ο πλανήτης. Παρόλα αυτά, ακόμα και σύλλογοι όπως η Γιουνάιτεντ κάνουν πολλές φορές λάθη και αφήνουν μέσα από τα χέρια τους ποδοσφαιριστές που σε άλλες ομάδες κάνουν πράγματα και θαύματα.

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 6 ποδοσφαιριστές που πέρασαν και δεν άγγιξαν στην Γιουνάιτεντ και στην επόμενη τους ομάδα έκαναν "παπάδες":

Ντάνι Γουέλμπεκ

during the UEFA Champions League Quarter Final first leg match between Manchester United and FC Bayern Muenchen at Old Trafford on April 1, 2014 in Manchester, England.
during the UEFA Champions League Quarter Final first leg match between Manchester United and FC Bayern Muenchen at Old Trafford on April 1, 2014 in Manchester, England. GETTY IMAGES

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ τον διέγραψε από τα πλάνα που είχε για την Γιουνάιτεντ με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Αρσέν Βενγκέρ τον έφερε με 16 εκατομμύρια λίρες στο Emirates, ένα ποσό για το οποίο άρχισε να κάνει απόσβεση από την πρώτη στιγμή και είναι πολύ πιθανό στο εγγύς μέλλον να θεωρηθεί ότι ο Αλσατός με τη μεταγραφή του έκλεψε εκκλησία.

Κάρλος Τέβες

6 παίκτες που δεν έκαναν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η πορεία του στη Σίτι και τα δύο τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους, δείχνουν πόσο μεγάλο λάθος έκαναν οι “κόκκινοι” και τον άφησαν να φύγει. Στη Γιουνάιτεντ, βέβαια, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αφού σε 2 χρόνια έβαλε τα γκολ που έχει πετύχει σε ένα χρόνο στο Τορίνο. Όπως και να έχει, πρέπει να τρίβουν τα μάτια τους στην Γιουνάιτεντ κάθε φορά που βλέπουν τον Αργεντίνο να σκοράρει.

Ντιέγκο Φορλάν

6 παίκτες που δεν έκαναν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ουρουγουανός στο πέρασμα του από το Μάντσεστερ υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους χασογκόληδες που έχουν φορέσει τη συγκεκριμένη φανέλα. Παρότι ο Φέργκιουσον είχε ξοδέψει 7 εκατομμύρια λίρες για να τον φέρει από την Ιντεπεντιέντε, σκόραρε μόλις 10 φορές σε 3 σεζόν. Με το που έφυγε από την Αγγλία έγινε ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη σκοράροντας 54 φορές σε 100 παιχνίδια με την Βιγιαρεάλ και 74 φορές 134 ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πολύ σπουδαία παιχνίδια έκανε και με την Εθνική Ουρουγουάης, ειδικά στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής που την έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Τζουζέπε Ρόσι

6 παίκτες που δεν έκαναν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άλλος ένας παίκτης μετά τον Νιτέγκο Φορλάν που έπρεπε να πάει στη Βιγιαρεάλ για να μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ο Ρόσι πήγε στα 17 στην Αγγλία από την Πάρμα και με τη φανέλα της Μάντσεστερ σκόραρε μόλις 9 λεπτά από όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στην πρώτη του εμφάνιση. Παρόλα αυτά, η συνέχεια δεν ήταν αντίστοιχη και δόθηκε δανείκος αρχικά στην Νιουκάστλ και στη συνέχεια στην Πάρμα. Το 2007 η Βιγιαρεάλ πλήρωσε 6 εκατομμύρια λίρες για τον Ιταλό ο οποίος σε 150 εμφανίσεις βρήκε 54 φορές δίχτυα και άρχισε να παίζει και στην Εθνική. Καθόλου άσχημα.

Ζεράρντ Πικέ

6 παίκτες που δεν έκαναν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πικέ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και πήγε στα 17 στην Γιουνάιτεντ. Μετά από 3 εμφανίσεις στην Premier League δεν ικανοποίησε τον Φέργκιουσον και πήγε δανεικός στην Σαραγόσα, στην οποία έκανε μια καλή φουλ χρονιά. Επέστρεψε στην Γιουνάιτεντ, αλλά μετά από 9 εμφανίσεις δόθηκε έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών στην Μπαρτσελόνα. Το τι έκανε στην Βαρκελώνη είναι σε όλους μας γνωστό. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στην πρώτη του χρονιά στην Βαρκελώνη αντιμετώπισε στον τελικό του Champions League την Γιουνάιτεντ την οποία οι Ισπανοί κέρδισαν.

Πολ Πογκμπά

6 παίκτες που δεν έκαναν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γάλλος ξεχώρισε από όταν αγωνιζόταν στην ομάδα κάτω των 18 της Γιουνάιτεντ και έτσι ο Φέργκιουσον του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην πρώτη ομάδα. Εκεί βρέθηκε πίσω από τους Σκόουλς και Κάρικ με αποτέλεσμα να μην δεχθεί να κάνει νέο συμβόλαιο και να υπογράψει στην Γιουβέντους. Η συνέχεια γνωστή. Αυτή τη στιγμή ο Πογκμπά είναι ό,τι πιο hot στην παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά, μετρώντας 20 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας αν και είναι μόλις 21 ετών.

Πηγή: Purelyfootball.com

Διαβάστε ακόμη:

11 παίκτες που πήραν την κατιούσα από όταν πήγαν στην Ρεάλ

9 παίκτες της Μπαρτσελόνα που δεν αναγνωρίστηκαν όσο τους άξιζε

News 24/7

24MEDIA NETWORK