Άφησε Μπέιλ, Ρονάλντο και πάει για... απογοητευμένο της Ρεάλ ο Μουρίνιο

Έναν εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο συγκεκριμένος παίκτης δήλωσε προσφάτως πως παρά τις ιστορικές επιτυχίες της ομάδας του, ο ίδιος δεν το απολαμβάνει καθώς αγωνίζεται ελάχιστα και θέλει να φύγει.

Manchester United manager Jose Mourinho smiles on the bench before the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Manchester United manager Jose Mourinho smiles on the bench before the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Πήρε Φρεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο από την Σαχτάρ έναντι 60.000.000 ευρώ, ωστόσο ψάχνεται για ολικό... λίφτινγκ στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ, κυνηγώντας περιπτώσεις κι άλλων ποιοτικών χαφ όπως ο πρώην της Σαχτάρ.

Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο Ματέο Κόβατσιτς...

Ο Κροάτης ξεκαθάρισε πως αν δεν παίζει και επί Λοπετέγι, τότε το καλύτερο για εκείνον θα είναι ν' αποχωρήσει από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", αναζητώντας άλλου περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ανάμεσα στις δηλώσεις του ο 24χρονος είπε επίσης πως τα χρόνια που βρίσκεται στη Ρεάλ, η ομάδα έχει πετύχει σπουδαία πράγματα, ωστόσο ο ίδιος δεν τα απόλαυσε μια και αγωνιζόταν λίγο.

H "βασίλισσα" είχε αγοράσει τον Κόβατσιτς το 2015 από την Ίντερ με 31.000.000 ευρώ και το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους είναι μέχρι το 2021. Οπότε αυτό σημαίνει πως και λίγο που αγωνίζεται ο πρώην χαφ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Ρεάλ δύσκολα θα τον πουλήσει με λιγότερα απ' αυτά που δαπάνησε για να τον αποκτήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK