"Ακριβός ο Πογκμπά; Λάθος κάνετε..."

Ο Πολ Πογκμπά αποτέλεσε το προηγούμενο καλοκαίρι την ακριβότερη ποδοσφαιρική μεταγραφή στην ιστορία, όμως υπάρχει ένας άνθρωπος που βλέπει μπροστά και θεωρεί πως εν τέλει ο Γάλλος σούπερ σταρ θα αποδειχτεί φθηνός.

"Ακριβός ο Πογκμπά; Λάθος κάνετε..."
© GETTY IMAGES

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ και υποστήριξε ότι βάσει της δικής του συλλογιστικής, η απόκτηση του Γάλλου θα αποδειχτεί ότι δεν ήταν ακριβή, παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

"Είμαι αρκετά σίγουρος πως το επόμενο καλοκαίρι μερικοί παίκτες με τις μισές από τις ικανότητές του θα κοστίσουν την ίδια τιμή. Είμαι σε αναμονή για εκείνη τη στιγμή, ώστε να απελευθερωθεί από τις συζητήσεις που γίνονται γι 'αυτόν και τα χρήματά του αξίζει. Επειδή αυτή τη στιγμή, όταν παίζει καλά, κάτι που κάνει τόσο συχνά, οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι φυσιολογικό, αλλά όταν δεν παίζει καλά οι εμπειρογνώμονες και οι οπαδοί είναι σκληροί μαζί του.

Εγώ είμαι χαρούμενος με ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα. Μας δίνει μια απίστευτη ισορροπία και είναι ακόμη πολύ νέος. Αρχίζει τις ενέργειές του από πίσω, παίρνει την μπάλα στη μεσαία γραμμή και είναι επίσης σε θέση να σκοράρει. Είναι φανταστικός και νομίζω ότι σε λίγα χρόνια θα συνειδητοποιήσουμε ότι τον αγοράσαμε φθηνά. Πριν από μερικά χρόνια, με 25 εκατομμύρια λίρες αγόραζες έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή. Σήμερα, με 25 εκατομμύρια λίρες αγοράζεις μόνο ένα παίκτη με προοπτική.

Αυτοί που είναι ήδη καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές κοστίζουν περισσότερο. Αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξουν μερικές εκπλήξεις σε αυτό το επίπεδο και ο Πογκμπά θα χάσει τη θέση της ως το πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο. Αυτό θα είναι καλό. Συγκεντρώνει πάνω του την προσοχή λόγω των χρημάτων, αλλά είναι ευτυχής που παίζει ποδόσφαιρο και το πιο σημαντικό για εκείνον είναι ότι δεν χάνει ποτέ αυτή την ευτυχία", ήταν η εξήγηση που έδωσε ο Πορτογάλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK