Ανατροπή: Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα

Λίγες ημέρες μετά το "ναυάγιο" της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νταβίντ ντε Χέα υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ανατροπή: Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα

Μπορεί όλο το καλοκαίρι να ετοίμαζε βαλίτσες για Μαδρίτη, ωστόσο η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα από τη Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ "χάλασε" την τελευταία στιγμή αφού οι δύο ομάδες δεν πρόλαβαν την προθεσμία.

Οι σχέσεις του Ισπανού τερματοφύλακα με τη διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" βελτιώθηκαν με αποτέλεσμα ο 24χρονος να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα (με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο), επεκτείνοντας εκείνο που ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2016. Οι απολαβές του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα "αγγίξουν" τα 9.000.000 ευρώ!

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Ντε Χέα δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που ξεκινώ ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάντα απολάμβανα να παίζω με αυτούς τους υπέροχους παίκτες μπροστά από το φανταστικό κοινό μας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος και το "Ολντ Τράφορντ" είναι ιδανικό μέρος για εμένα για να συνεχίσω και να εξελίξω την καριέρα μου. Ανυπομονώ να αφήσω πίσω μου ένα δύσκολο καλοκαίρι και να βελτιωθώ, βοηθώντας και τους συμπαίκτες μου να επιτύχουν".

Οι καλύτερες στιγμές του Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ:

Διαβάστε ακόμη:

Στροφή 180 μοιρών από Ντε Χέα: Ανανεώνει με Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK