Από πτήση 11 ωρών... στην προπόνηση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με... άγριες διαθέσεις επέστρεψε από την Κίνα ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος προπόνησε για δύο ώρες τους παίκτες του μετά από πτήση 11 ωρών!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν αστειεύεται! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε την Τρίτη (26/7) από την Κίνα μετά την ματαίωση του φιλικού με την Μάντσεστερ Σίτι εξαιτίας της βροχής και της κακής κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος.

Ενώ λοιπόν οι παίκτες των "κόκκινων διαβόλων" είχαν ρεπό Τρίτη και Τετάρτη προκειμένου να ξεκουραστούν από το ταξίδι και την 11ωρη πτήση, ο Πορτογάλος άλλαξε σχέδια και όλη η ομάδα βρέθηκε αμέσως μετά την προσγείωση στο Νησί στο προπονητικό κέντρο όπου για περίπου 2 ώρες συνέχισε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

"Είναι υπέροχα παιδιά και η ένταση της προπόνησης δείχνει ότι είναι επαγγελματίες", δήλωσε ο Μουρίνιο μετά την προπόνηση, αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές του.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα