Αποκαλύψεις: "Ο Σερ Άλεξ αντιμετώπιζε ως... σκλάβους τους παίκτες του!"

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε τη δική του... δικτατορία στα αποδυτήρια της ομάδας!

Αποκαλύψεις: "Ο Σερ Άλεξ αντιμετώπιζε ως... σκλάβους τους παίκτες του!"

Μια αποκάλυψη που ταράζει τα ποδοσφαιρικά νερά έκανε ο Δανός πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαντς Τιμ. Ο Τιμ αγωνίστηκε στους "κόκκινους διάβολους" από το 2002 μέχρι και το 2006, αλλά έκανε μόλις μία εμφάνιση με την πρώτη ομάδα - ένα δεκάλεπτο σε αγώνα του Champions League με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Δανός λοιπόν στην αυτοβιογραφία του αποκάλυψε πως ο πρώην τεχνικός του, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αντιμετώπιζε τους παίκτες στα αποδυτήρια και τις προπονήσεις σαν... σκλάβους! Μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που ο ίδιος δεν έκανε καριέρα στην ομάδα του Μάντσεστερ. Γιατί δεν άντεχε τη δικτατορία του Σκωτσέζου κόουτς.

Αποκαλύψεις: "Ο Σερ Άλεξ αντιμετώπιζε ως... σκλάβους τους παίκτες του!"

"Ήταν τρελός με τον έλεγχο και συχνά εμψύχωνε τους παίκτες του χρησιμοποιώντας τον φόβο. Για κάποιο λόγο ταίριαζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπεκαμ, Γκιγκς και τα αδέρφια Νέβιλ ταίριαζαν άριστα στον στρατό... σκλάβων που ήθελε ο Σερ Άλεξ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι σήμερα θα μπορούσε να κάνει την ίδια επιτυχία. Τώρα δεν μπορείς να λες στους παίκτες σου να πεθάνουν για τον σύλλογο, όταν το μόνο που τους νοιάζει είναι το συμβόλαιο", αναφέρει ο Δανός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK