Αστρονομικό συμβόλαιο σε Ράμος προσφέρει η Γιουνάιτεντ

Διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποκτήσει τον Σέρχιο Ράμος φαίνεται πως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε το ποσό που είναι έτοιμη να προσφέρει απλόχερα η ομάδα του Φαν Χαλ στον Ισπανό αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αστρονομικό συμβόλαιο σε Ράμος προσφέρει η Γιουνάιτεντ

Με το ένα πόδι εκτός "Σαντιάγο Μπερναμπέου" βρίσκεται ο Σέρχιο Ράμος, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της μαδριλένικης "AS", ο αμυντικός της Ρεάλ φέρεται να ζήτησε από την ομάδα να ακούσει τις προτάσεις που θα έρθουν για το άτομό του: " Θέλω να φύγω, δεν αισθάνομαι αγαπητός και δεν με εκτιμούν" , φέρεται να δήλωσε.

Παίκτης και ομάδα δεν τα έχουν βρει μέχρι στιγμής για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2017. Ο Ράμος που εισπράττει με τα υπάρχοντα δεδομένα 6.000.000 ευρώ, επιδιώκει ένα συμβόλαιο με απολαβές κοντά στα 10.000.000 ευρώ. Ωστόσο η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να του το προσφέρει.

Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Φαν Χαλ ψάχνει τον αμυντικό που θα μπορέσει να ηγηθεί στον άμυνα, κάνοντας τους οπαδούς να ξεχάσουν του Φέρντιναντ και Βίντιτς.

Οι Άγγλοι μάλιστα είναι έτοιμοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν με μεταγραφή τον Ισπανό αμυντικό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η " AS" έχουν υποσχεθεί στον Ράμος ένα "χρυσό" συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας που θα του αποφέρει συνολικά 55.000.000 ευρώ! Την πρώτη χρονιά θα εισπράττει 12.000.000 ευρώ και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, θα μειώνεται κατά μισό εκατομμύριο αυτό το ποσό, ώσπου τον τελευταίο χρόνο θα πάρει 10.000.000 ευρώ.

Όσο για το ποσό που ετοιμάζονται να προσφέρουν στη Ρεάλ για να τη δελεάσουν; Αυτό κυμαίνεται γύρω στα 30.000.000 ευρώ συν τον Νταβίντ Ντε Χέα ως έμψυχο αντάλλαγμα, για τον οποίο ενδιαφέρονται έντονα οι "μερένγκες". Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες στο σίριαλ "Ράμος".

Διαβάστε ακόμη:

Tα 2,5 εκ που χωρίζουν Ράμος και Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK