Αυτά λέει τώρα για Μάτιτς ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αγόρασε για δεύτερη φορά τον Νεμάνια Μάτιτς και τον αποθέωσε με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της Μάντσεστερ. Κάποτε, ο "Μου" έλεγε ότι ο Σέρβος δεν μπορεί να κάνει... κοντρόλ.

Manchester United manager Jose Mourinho applauds the fans after the English Premier League soccer match against  Burnley at Turf Moor, Burnley, England, Sunday April 23, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United manager Jose Mourinho applauds the fans after the English Premier League soccer match against Burnley at Turf Moor, Burnley, England, Sunday April 23, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ είναι και επίσημα ο Νεμάνια Μάτιτς. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ζοζέ Μουρίονιο πληρώνει για να έχει τον Σέρβο στις επιλογές του.

Την πρώτη φορά που τον είχε πάρει από την Μπενφίκα στην Τσέλσι οι σχέσεις του είχαν περάσει από... σαράντα κύματα, αφού ο Πορτογάλος είχε φτάσει σε σημείο να λέει τότε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει πρόβλημα με το κοντρόλ της μπάλας.

Στη Μάντσεστερ όμως ο Σέρβος έρχεται με τα... Βαΐων και κλάδων. Ο τεχνικός των "Κόκκινων Διαβόλων" έκανε ολική αλλαγή στις σκέψεις του για τον Μάτιτς και δήλωσε στο πλαίσιο της μεταγραφής του:

"Ο Νεμάνια είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και του Μουρίνιο. Εκπροσωπεί όλα όσα θέλουμε σε έναν ποδοσφαιριστή. Πίστη, συνέπεια, φιλοδοξία, ομαδικότητα.

Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την επιθυμία του να έρθει μαζί μας, γιατί χωρίς αυτήν θα ήταν αδύνατο να τον έχουμε. Είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες και οι οπαδοί θα τον αγαπήσουν."

News 24/7

24MEDIA NETWORK