Αυτό που ζήλευε τόσα χρόνια στη Σίτι, τώρα θα το έχει και η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι "χορτασμένη" με εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους όμως κάτι της έλειπε που το έχει και καμαρώνει η συμπολίτισσα Σίτι. Τώρα το αποκτά και εκείνη!

Αυτό που ζήλευε τόσα χρόνια στη Σίτι, τώρα θα το έχει και η Γιουνάιτεντ!

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, είτε εντάσσεται στην κατηγορία των φανατικών φίλων της είτε των ορκισμένων εχθρών της, πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις διασημότερες και πιο επιτυχημένες ποδοσφαιρικές ομάδες σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά υπήρχε κάτι που της έλειπε εδώ και χρόνια και για κάποιους εθεωρείτο "μουτζούρα" στο πρεστίζ της και σοβαρή ανορθογραφία...

Όλα αυτά όμως μέχρι πρότινος, καθώς όπως επιβεβαίωσε επίσημα ο σύλλογος, το πήρε οριστικά απόφαση και θα σχηματίσει την πρώτη επαγγελματική γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα στην ιστορία του! Το πρώτο βήμα έγινε μέσω της σχετικής αίτησης που έγινε στην αγγλική FA και όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ η νέα ομάδα των "κόκκινων διαβόλων" θα ξεκινήσει την περιπέτειά της από την δεύτερη κατηγορία, την WSL2.

"Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να χτιστεί με τις ίδες αρχές και αξίες που διέπουν και την ανδρική μας ομάδα", τόνισε ο αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουουρντ, με τη φιλοδοξία των φίλων του συλλόγου να είναι φυσικά να φτάσουν αλλά και να ξεπεράσουν τη συμπολίτισσα Σίτι, που η αντίστοιχη ομάδα της είναι από τις υπερδυνάμεις στο χώρο.

Σημειώνεται πως ο άλλοτε άσος της ομάδας Φιλ Νέβιλ προσελήφθη πρόσφατα στο πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού της γυναικείας ομάδας της εθνικής Αγγλίας και είχε παροτρύνει τους διοικούντες να δημιουργήσουν το συγκεκριμένο τμήμα ενώ το ρεπορτάζ στο Νησί αναφέρουν πως πρώτο σπίτι της ομάδας θα είναι το "Leigh Sports Village" που φιλοξενεί αγώνες τη ανδρικής Κ-23!

News 24/7

24MEDIA NETWORK