Αυτό το ταλέντο ξεχώρισε ο Ροναλντίνιο

Αφού πρώτα έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη συνέχεια... αποθεώθηκε από το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα! Ο 16χρονος Άνχελ Γκόμες μέσα σε δέκα μέρες έζησε το όνειρο... δυο φορές!

Αυτό το ταλέντο ξεχώρισε ο Ροναλντίνιο
Ronaldinho

Στις 21/5 ο νεαρός μεσοεπιθετικός Άνχελ Γκόμες έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος 16χρονος ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε επίσημη αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από το 1982 και τον Νόρμαν Γουάιτσαϊντ.

Το παιχνίδι ήταν κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και έληξε 2-0 υπέρ των "κόκκινων διαβόλων". Ο Γκόμες πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Γουέιν Ρούνεϊ και φυσικά αποθεώθηκε από το κοινό. Αυτό που ακολούθησε όμως λίγες μέρες αργότερα δεν μπορούσε να το φανταστεί.

Ο ποδοσφαιρικός του "ήρωας" του έστειλε προσωπικό μήνυμα και τον... αποθέωσε: " Γεια σου Άνχελ, ο Ροναλντίνιο εδώ. Θέλω να σου ευχηθώ καλή τύχη και μία μεγάλη αγκαλιά.

Θέλω για σένα τα καλύτερα και να ξέρεις πως παρακολουθώ την εξέλιξη σου. Εύχομαι να είσαι χαρούμενος και να ξέρεις πως έρχομαι να σε συναντήσω σύντομα", ήταν τα λόγια του Ροναλντίνιο μέσα από ένα... βίντεο!

Φυσικά ο Γκόμες δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και την χαρά που ένιωσε από το μήνυμα του Ρόνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK