Aυτός ο παίκτης ενέπνευσε μέσω videos τον Ιμπραχίμοβιτς

Όταν ο Ιμπραχίμοβιτς πήρε μεταγραφή στην Γιουβέντους το 2004 απείχε έτη φωτός από τον ολοκληρωμένο σούπερ σταρ του 2016. Τη μετάλλαξή του την οφείλει σε έναν θρυλικό παίκτη!

Aυτός ο παίκτης ενέπνευσε μέσω videos τον Ιμπραχίμοβιτς

Στα 34 του χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο ολοκληρωμένους στράικερς που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και διαθέτει ένα βιογραφικό που είναι δύσκολο να μην το ζηλέψει κανείς, έχοντας φορέσει τη φανέλα των Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όταν πάντως το 2004 η Γιουβέντους εξασφάλιζε τα δικαιώματα του "Ίμπρακαταμπρα" από τον Άγιαξ έναντι 14.000.000 λιρών, ο παίκτης δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα του σήμερα και ο Φάμπιο Καπέλο αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως χρειάστηκε να βάλει το χεράκι του για να του.. αλλάξει μυαλά και να τον μεταμορφώσει σε "πολεμική μηχανή" μπροστά στις αντίπαλες εστίες.

Για την ακρίβεια, εξομολογήθηκε πως του έδωσε να δει κασέτες του σπουδαίου Μάρκο Φαν Μπάστεν για να πάρει ιδέες για το παιχνίδι του.

Aυτός ο παίκτης ενέπνευσε μέσω videos τον Ιμπραχίμοβιτς

"Ο Ιμπραχίμοβιτς είχε μία εξαιρετική τεχνική. Όταν πήγα στην Γιουβέντους ζήτησα αμέσως από το σύλλογο να υπογράψουμε συμβόλαιο μαζί του. Ήθελα να τον πάρω στην Ρόμα έναν χρόνο πριν, αλλά είχαμε ήδη τους Τότι, Κασάνο, Μπατιστούτα, Μοντέλα και Ντελβέκιο", δήλωσε αρχικά στην "Premium Sport" ο άλλοτε τεχνικός των "μπιανκονέρι" και συνέχισε:

"Στο ξεκίνημα της πρώτης σεζόν του στην Γιουβέντους παρατήρησα ότι δεν κλωτσούσε με δύναμη τη μπάλα και ότι δεν ήταν πολύ δυνατός στον αέρα. Άρεσε τότε στον Ιμπραχίμοβιτς να βγάζει ασίστ παρά να βάζει γκολ.

Ήθελα από εκείνον να είναι περισσότερο αδίστακτος μπροστά από την εστία και να βελτιώσει τα τελειώματά του. Είχε τις ίδιες τεχνικές αρετές με τον Φαν Μπάστεν και τον έβαλα να δει μερικά videos για να βελτιώσει τα τελειώματά του στις φάσεις.

Aυτός ο παίκτης ενέπνευσε μέσω videos τον Ιμπραχίμοβιτς

Του είπα να δει τις κινήσεις του Φαν Μπάστεν μέσα στην περιοχή και τους τρόπους που χρησιμοποιούσε για να σκοράρει. Ο Ίμπρα το κατάλαβε αμέσως. Νομίζω ότι τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν".

Είναι ένα πολύ ταπεινό παιδί και δούλεψε κάθε ημέρα για να βελτιωθεί. Είναι υπερήφανος για τον εαυτό του, λατρεύει να είναι ο καλύτερος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ζλάταν δεν ανέβηκε ποτέ στον Πύργο του Άιφελ και του αρέσει το Μάντσεστερ
Επέστρεψε στα γκολ ο Ζλάταν και στις νίκες η Γιουνάιτεντ
Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Ιμπραχίμοβιτς!
Βγάζει και... γλώσσα ο Ιμπραχίμοβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK