Δίνουν 100.000.000 ευρώ στον Ρούνεϊ!

Κινεζικός σύλλογος ετοιμάζεται να αδειάσει τα ταμεία του για να προσελκύσει τον Γουέιν Ρούνεϊ και να αλλάξει την ιστορία του ασιατικού ποδοσφαίρου.

Δίνουν 100.000.000 ευρώ στον Ρούνεϊ!

Το ιλιγγιώδες ποσό των 100.000.000 ευρώ προσφέρει κινεζικός σύλλογος στον Γουέιν Ρούνεϊ για να αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να κάνει το αναπάντεχο βήμα στην καριέρα του.

Η Σανγκάη ΣΙΠΓΚ, η ομάδα που διεκδίκησε μέχρι τέλους τον κινεζικό τίτλο αλλά έμεινε δύο πόντους πίσω από τη μόνιμη πρωταθλήτρια Γκουάνγκζου Έβεργκραντ, έχει βάλει στο στόχαστρο τον αρχηγό των "κόκκινων διαβόλων".

Στον πάγκο της βρίσκεται ο -μεταξύ άλλων- πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποιός επιθυμεί να φέρει πολλούς από τους πρώην παίκτες του στα "λιοντάρια", προεξάρχοντος του Ρούνεϊ.

Ο 30χρονος φορ αναμένεται να βρει στο γραφείο του συμβόλαιο για τρία χρόνια, με στόχο να γίνει το σύμβολο του κινεζικού πρωταθλήματος. Εάν το πετύχει, μάλιστα, θα καρπωθεί και οφέλη από τα δικαιώματα προβολής της εικόνας του, τα οποία σε μεγάλο μέρος θα του ανήκουν σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στην Αγγλία.

Παρ' όλα αυτά, ο Ρούνεϊ έχει συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια στο "Ολντ Τράφορντ", αποτελεί έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο και δύσκολα θα φύγει από την ποδοσφαιρική ελίτ για μία -άκρως προσοδοφόρα- περιπέτεια στην Ασία.

Στον κινεζικό σύλλογο, πάντως, ανήκουν ήδη ο πρώην δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου (πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2012), Νταρίο Κόνκα, ο πρώην επιθετικών ομάδων της Premier League, Ασαμόα Ζιαν, και ο πρώην φορ της Σάντερλαντ, Τομπίας Χίσεν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Έρικσον θα κινηθεί και για την απόκτηση του αρχηγού της Τσέλσι, Τζον Τέρι, στην προσπάθειά του να αποκαθηλώσει την πρωταθλήτρια Κίνας και Ασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK