Δύο "ντέρμπι" για τον αντί-Πογκμπά δίνει ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τα έχει... σπάσει με τον Πογκμπά, ο Μίνο Ραϊόλα έχει βγει στη γύρα ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Γάλλου και ο οργανισμός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προετοιμάζει την επόμενη μέρα. Ποιος είναι ο εκλεκτός του "Μου" και με ποιους... μάχεται για να τον πάρει;

Manchester United manager Jose Mourinho smiles on the bench before the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Manchester United manager Jose Mourinho smiles on the bench before the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

"Μαύρα σύννεφα" έχουν απλωθεί πάνω από το "Όλντ Τράφορντ" αναφορικά με το μέλλον του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος μέσος που κόστισε στους "Κόκκινους Διαβόλους" 105.000.000 ευρώ δεν τα... βρίσκει με τον Μουρίνιο, έχουν έρθει σε σύγκρουση και ο μεγαλοατζέντης που τον εκπροσωπεί, Μίνο Ραϊόλα παρουσιάζεται από τα Μέσα πολύ ενεργός για να του βρει ομάδα.

Όλα αυτά έχουν συντελέσει ώστε να... αφυπνισθούν τα "λαγωνικά" της Γιουνάιτεντ "δουλεύοντας" τη διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση φυγής του Πολ Πογκμπά.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα έχει υποδείξει τον εκλεκτό του κι αυτός είναι ο Ζαν Μισέλ Σερί της Νις! Ο 26χρονος Ιβοριανός αρέσει στον "Special One", ωστόσο η υπόθεσή του κρίνεται δύσκολη, καθώς τον διεκδικούν τόσο η Τσέλσι όσο και η Λίβερπουλ!

Αγγλικό... ντέρμπι για τρεις με στόχο μια μεταγραφή και το καλοκαίρι είναι κοντά. Ποιος θα επικρατήσει;

News 24/7

24MEDIA NETWORK