"Έδωσαν τα χέρια" Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Ζοζέ Μουρίνιο ήρθε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

"Έδωσαν τα χέρια" Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο

Το προηγούμενο διάστημα, τα ρεπορτάζ ήθελαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει ως πρώτο στόχο για τη διαδοχή του Λουίς Φαν Χάαλ τον Ζοζέ Μουρίνιο. Πλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Sun" οι συζητήσεις έχουν πάρει επίσημη μορφή.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει σε "συμφωνία κυρίων", δηλαδή έχουν "δώσει τα χέρια", χωρίς να έχουν υπογραφεί συμβόλαια.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των "Κόκκινων Διαβόλων", Εντ Γούντγορντ είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού, Ζόρζε Μέντες, όπου οριστικοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες του deal.

Το μόνο που απομένει είναι να αποφασιστεί πότε ο "Special One" θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή θέλει τις δύο πλευρές να αρχίζουν τη συνεργασία τους από το προσεχές καλοκαίρι.

Όμως, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ειδικά στην περίπτωση που συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα, με το μέλλον του Λούις Φαν Χάαλ να είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK