Έδωσε 50 εκ. και πήρε τον Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ

Την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, από τη Μονακό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 50.000.000 ευρώ.

Έδωσε 50 εκ. και πήρε τον Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ

Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φορά ο Αντονί Μαρσιάλ, με τους "κόκκινους διαβόλους" να ανακοινώνουν την Τρίτη (1/9) την απόκτηση του 19χρονου από την Μονακό.

Το ποσό που δαπανήθηκε για τη μεταγραφή του Γάλλου αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ και φτάνει μέχρι τα 68 εκατομμύρια με τα bonus. Αυτό σημαίνει πως ο Μαρσιάλ γίνεται έτσι ο πιο ακριβός παίκτης στην ηλικία του (τον Δεκέμβρη κλείνει τα 20).

"Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απόλαυσα την παραμονή μου στη Μονακό και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και τους οπαδούς για όλα όσα έχουν κάνει για μένα. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην Premier League και το να παίρνεις μεταγραφή για τον μεγαλύτερο σύλλογο στον πλανήτη είναι αυτό που ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να δουλέψω με τον Λουίς φαν Χάαλ που έχει πετύχει τόσα στην καριέρα του", δήλωσε μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Φαν Χάαλ μέχρι στιγμής έχει μόλις 72 συμμετοχές και 15 γκολ στην καριέρα του και κλήθηκε τώρα για πρώτη φορά στους "τρικολόρ".

Διαβάστε ακόμη:

Ρούνεϊ: "Ποιος είναι ο Μαρσιάλ;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK