Έκλεισε ο Ντεπάι στην Γιουνάιτεντ

Την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φοράει από το καλοκαίρι ο Μέμφις Ντεπάι, αφού όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Αϊντχόφεν, οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για την πώληση του διεθνή Ολλανδού. Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες.

Έκλεισε ο Ντεπάι στην Γιουνάιτεντ

Το έντονο ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον Μέμφις Ντεπάι, έπιασε τόπο. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ συμφώνησε με την Αϊντχόφεν για την αγορά του 21χρόνου εξτρέμ με την μεταγραφή να κλείνει στα 30.000.000 ευρώ.

Σήμερα το μεσημέρι (5/7), ο Ολλανδός ρεπόρτερ της πρωταθλήτριας Ολλανδίας, Τάις Λέχερς, με ανάρτηση του στο twitter ανέφερε πως οι δύο ομάδες δώσανε τα χέρια για το ανερχόμενο αστέρι του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Λίγη ώρα αργότερα, η επίσημη Αϊντχόφεν γνωστοποίησε και επιβεβαίωσε την επίτευξη της συμφωνίας.

Στην προπόνηση της ομάδας μάλιστα, ο Φιλίπ Κοκού ανακοίνωσε στους παίκτης του την συγκεκριμένη εξέλιξη και άπαντες δώσανε συγχαρητήρια στον Ντεπάι. Ο τεχνικός διεθυντής της PSV, Μαρσέλ Μπραντς, απένειμε επίσης τα εύσημα στον νεαρό άσσο: "Είμαστε περήφανοι για την μεταγραφή, η οποία ήρθε σε μία τέλεια στιγμή. Ο Μέμφις αναδείχθηκε από τις ακαδημίες μας και φέτος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι πολύ εργατικός και θα είναι πολύ σημαντικό για εκείνο που θα πάει σε ένα τόσο μεγάλο club που συμμετέχει στις πιο ανταγωνιστικές διοργανώσεις".

Την είδηση μετέφερε επίσης και η πλευρά της Γιουνάιτεντ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

Ο Ντεπάι αναδείχθηκε MVP της Eredivisie για την τρέχουσα σεζόν και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να κατακτήσει τον τίτλο. Σε 4 χρόνια παρουσίας του στο Αϊντχόφεν, ο Ολλανδός μέτρησε 122 συμμετοχές και 49 γκολ.

Δείτε και το tweet του περιχαρή Ντεπάι για την μεταγραφή του στην Γιουνάιτεντ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK