Επίσημα στη Γιουνάιτεντ ο Σβαϊνστάιγκερ

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα τρία χρόνια είναι επίσημα από τη Δευτέρα (13/7) ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους "κόκκινους διαβόλους".

Επίσημα στη Γιουνάιτεντ ο Σβαϊνστάιγκερ

Μετά από 17 χρόνια παρουσίας στη Μπάγερν Μονάχου, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ αλλάζει σελίδα στην καριέρα του, καθώς από την Δευτέρα (13/7) είναι επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους "κόκκινους διαβόλους" να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

"Ευχαριστήθηκα την παρουσία μου στην Μπάγερν, ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και δεν πήρα εύκολα την απόφαση να φύγω. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο μοναδικός σύλλογος για τον οποίο θα άφηνα το Μόναχο.

Αισθάνομαι έτοιμος γι'αυτή τη νέα και συναρπαστική πρόκληση σε αυτό που θεωρώ το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον κόσμο και ανυπομονώ να δουλέψω ξανά με τον Λουίς φαν Χάαλ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χρόνο που πέρασα στην Μπάγερν και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο και την ομάδα για τις υπέροχες αναμνήσεις", δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Σνεντερλέν "σπάει" το φράγμα των 300.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK