Έτσι προσπαθεί να σώσει την καριέρα του o Ζλάταν!

Η ρήξη χιαστών που υπέστη ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον οκτώ με εννέα μήνες. Ωστόσο ο Σουηδός στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή ένα σχέδιο προκειμένου να σώσει την καριέρα του.

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η είδηση πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο το... 2018 προκάλεσε σοκ σε όλο το φίλαθλο κόσμο. Ο Σουηδός σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ρήξη χιαστών και πολλοί έκαναν λόγο ακόμη και για πρόωρο τέλος στην καριέρα του μιας και έχει ήδη πατήσει τα 35 και αυτοί οι τραυματισμοί θέλουν χρόνο και προσπάθεια για να επανέλθεις στο επίπεδο που ήσουν πριν.

Όμως ο Ζλάταν δεν το βάζει κάτω και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά, να παίζει ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, ο "Ίμπρα" θα ταξιδέψει άμεσα με προορισμό τις ΗΠΑ για να συναντήσει από κοντά τον καλύτερο χειρουργό γιατρό του κόσμου με ειδικότητα τους τραυματισμούς στο γόνατο.

Ο παγκοσμίου φήμης Dr. Freddie H Fu, ο οποίος έχει έδρα το Πίτσμπεργκ στην Πενσιλβάνια, θα είναι ο γιατρός που θα αναλάβει την περίπτωση του Σουηδού. Είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος στον κόσμο στον τομέα του και οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ μαζί με τον Ζλάταν του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Αυτό που μένει πλέον να δούμε όμως είναι και τι θα γίνει με το θέμα του συμβολαίου του παίκτη το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου. Ακόμη δεν έχει βγει κάτι προς τα έξω από τη Γιουνάιτεντ, αλλά η λογική λέει πως σε τέτοιες περιπτώσεις ο σύλλογος βρίσκεται δίπλα στον παίκτη και του ανεβάζει το ηθικό προτείνοντάς του νέα συμφωνία.

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic is checked before being taken off with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Ibrahimovic AP

Στην περίπτωση του Ζλάταν όμως είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα μιας και το συμβόλαιό του είναι... χρυσό! Θα πρέπει δηλαδή να μπουν πολλοί ειδικοί όροι προκειμένου να "πέσει" ο μισθός του τους μήνες που θα είναι ανενεργός. Μην ξεχνάμε ωστόσο ότι υπάρχουν και πολλοί μνηστήρες σε Κίνα και ΗΠΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK