Φαν Χάαλ: "Πώς είναι δυνατόν;"

Δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από την Λέστερ στο "King Power Stadium" ο Λουίς φαν Χάαλ. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Φαν Χάαλ: "Πώς είναι δυνατόν;"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με ανατροπή (5-3) από την νεοφώτιστη Λέστερ, με τον Λουίς φαν Χαάλ να δηλώνει έκπληκτος μετά από το τέλος της αναμέτρησης από τον τρόπο με τον οποίο οι "κόκκινοι διάβολοι" έφυγαν χωρίς βαθμό από το "King Power Stadium".

"Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Πως είναι δυνατόν να δίνεις αυτό το παιχνίδι; Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και όμορφα γκολ. Αλλά ένας αγώνας διαρκεί 90 λεπτά όχι 60. Δεν το περιμένεις όταν έχει προβάδισμα 3-1. Πρέπει να διατηρήσεις την κατοχή. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό", δήλωσε αρχικά ο Φαν Χάαλ.

Όσο για το λόγο που ο Φαλκάο πέρασε εκτός αγώνα είπε: "Δεν το έκανα επειδή ήταν κακός. Έπαιξε καλά, αλλά πρέπει να βελτιώσω τη φυσική του κατάσταση".

Για τον τραυματισμό του Έβανς δήλωσε: "Δεν ξέρω πόσο άσχημο είναι. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε".

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την αναμέτρηση ο 63χρονος τεχνικός είχε δηλώσει απόλυτα προετοιμασμένος για το ματς τονίζοντας: "Γνωρίζω τα πάντα για την ομάδα τους. Για κάθε παίκτη ξεχωριστά, για τις αλλαγές, την ατμόσφαιρα, τα πάντα".

Διαβάστε ακόμη:

5η αγ.: Απίστευτο κάζο της Γιουνάιτεντ! (VIDEOS)

Δεν πιστεύουν το 5-3 Φαν Χάαλ και Γκιγκς (video)

"Πάρτι" στο twitter για το νέο κάζο της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK