Φαν Χάαλ: "Το ποσό της μεταγραφής του Μαρσιάλ είναι γελοίο, αλλά..."

Μιλώντας σε εκδήλωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο τεχνικός της ομάδας Λουίς Φαν Χάαλ, αναφέρθηκε στην μεταγραφή-ρεκόρ του 19χρονου, Αντονί Μαρσιάλ χαρακτηρίζοντάς το ποσό γελοίο! Διαβάστε ποια εξήγηση όμως έδωσε ο Ολλανδός.

Φαν Χάαλ: "Το ποσό της μεταγραφής του Μαρσιάλ είναι γελοίο, αλλά..."

Ακόμη και τα 80.000.000 ευρώ μπορεί να φτάσει υπό προϋποθέσεις η μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ από τη Μονακό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια μεταγραφή που ήδη έχει σηκώσει πολλά σχόλια.

Ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", Λουίς Φαν Χάαλ, μίλησε για τη συγκεκριμένη κίνηση σε εκδήλωση των οπαδών της ομάδας, στην οποία και παρευρέθηκε: "Η αλήθεια είναι πως το ποσό που δαπανήσαμε είναι γελοίο, αλλά αντικατοπτρίζει πλήρως τον τρελό κόσμο που ζούμε.

Δεν τον αγόρασα όμως για μένα τον Μαρσιάλ. Τον αγόρασα για τον επόμενο προπονητή της Γιουνάιτεντ. Κι αυτός θα είναι ο Ράιαν Γκιγκς".

Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε επίσης πως δεν πιστεύει ότι φέτος η ομάδα του θα στεφθεί πρωταθλήτρια, αλλά θα τερματίσει δεύτερη ή τρίτη, διεκδικώντας όμως κάποιο τίτλο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όσον αφορά τέλος για το ματς κόντρα στη Λίβερπουλ που έρχεται, ο Φαν Χάαλ ήταν κάθετος: "Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK