Φόρεσε την κόκκινη φανέλα της Γιουνάιτεντ ο Λουκακού!

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον έδωσαν τα χέρια για τον Ρομελού Λουκακού εμφανίστηκε και φωτογραφία του με τα... κόκκινα!

Φόρεσε την κόκκινη φανέλα της Γιουνάιτεντ ο Λουκακού!

Οι πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα στο Νησί αναφέρουν πως η Έβερτον συμφώνησε να πουλήσει τον Ρομελού Λουκακού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι του αστρονομικού ποσού των 75.000.000 λιρών και ότι ο ίδιος ο παίκτης βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Λος Άντζελες για να περάσει από ιατρικά τεστ πριν ενσωματωθεί με την αποστολή των "κόκκινων διαβόλων" για την προετοιμασία.

Όλα αυτά τα δεδομένα έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας του Μάντσεστερ και ένας παλαίμαχος άσος της ομάδας φρόντισε να τους "ανεβάσει" ακόμα περισσότερο το βράδυ της Παρασκευής... Πώς; Ανεβάζοντας μία φωτογραφία του Βέλγου διεθνούς επιθετικού με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνοδεύοντάς την με το εξής σχόλιο:

"Άφησε έναν σπουδαίο σύλλογο και πήγε σε έναν άλλο σπουδαίο. Ρομελού Λουκακού συγχαρητήρια". Λίγο μετά, απαντώντας σε σχόλιο κάποιου στο λογαριασμό του, ξεκαθάρισε πως η φωτογραφία είναι fake, με το σχόλιο πάντως να δείχνει την σιγουριά του πως η μεταγραφή έχει κλείσει!

Σημειώνεται πως ο Φιλ Νέβιλ έπαιξε για 10 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλα 8 στην Έβερτον, τις δύο μοναδικές ομάδες στην ποδοσφαιρική καριέρα του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK