Για αυτό είναι Νο 1 κίπερ στον κόσμο ο Ντε Χέα!

Η Λίβερπουλ είχε χρυσή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ, έπεσε όμως πάνω στο "τείχος" που λέγεται Νταβίντ Ντε Χέα. Θαυμάστε την απόκρουσή του (VIDEO).

Manchester United goalkeeper David de Gea gives instructions to his players during the Champions League soccer match between CSKA Moscow and Manchester United in Moscow, Russia, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Manchester United goalkeeper David de Gea gives instructions to his players during the Champions League soccer match between CSKA Moscow and Manchester United in Moscow, Russia, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

To πρώτο 45λεπτο στο "Άνφιλντ" βρήκε την Λίβερπουλ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι η ομάδα που έψαχνε περισσότερο το γκολ όμως πήγε στα αποδυτήρια χωρίς να έχει πετύχει γκολ ελέω... Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Ισπανός διεθνής κίπερ ήταν για ένα ακόμα ματς εγγύηση κάτω από την εστία της Γιουνάιτεντ και το highlight ήρθε στο 35' όταν σταμάτησε με το αριστερό πόδι εξ επαφής πλασέ του Τζαν, με την απόκρουσή του να κερδίζει το διαδικτυακό χειροκρότημα του Πίτερ Σμάιχελ...

Προφανώς και οι φίλοι των "κόκκινων διαβόλων" θα αισθάνονται ήρεμοι με αυτόν τον γκολκίπερ κάτω από την εστία, όπως συνέβαινε και τη δεκαετία του '90' με τον Δανό κέρβερο!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕ ΧΕΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK